Hemsidan använder cookies för att tillhandahålla tjänster och i enlighet med informationen i sekretesspolicyn. Du kan specificera villkoren för lagring eller tillgång till cookies i din webbläsare.
×
  » Katalog » Böcker » Bokboxar
Change Country
Store Logo
Ditt konto
Logga in
 
Glömt lösenord
Kategorier
Böcker
Mjuk pärmHård pärmKartongböcker - mjuk pärmKartongböcker - hård pärmBroschyrerWire-OKanttryckBokboxar
Hjälp med projekt
Omslagets mallgeneratorGenerator för streckkod ISBN
Kundvagn
...är tom
Kontakt
Information
Fast delivery to your door

Bokboxar

Vår bokbox skyddar dina produkter och ger dem en unik, elegant karaktär. Det kommer att fungera perfekt för enstaka titlar, trilogier och utökade publiceringsserier. Täckt med en laminerad yta och förfinad med UV-lack eller metallfolie kommer den att bli ett naturligt val för dem som letar efter en exklusiv present, speciellt om du väljer en djärv design som matchar omslagen till titlarna inuti. Du kan också använda boxen som en del av en reklamkampanj. Att skicka böcker till recensenter och influencers ökar dina chanser att väcka uppmärksamhet med foton och videor.

Produktion
På Books Factory tillverkar vi lådan av 350 g/m2 kartong med standardtryck. Denna teknik innebär färg- eller svartvitt av hög kvalitet, kännetecknad av hög densitet, intensiv svärta och mycket skarpa kanter som observerats under ett mikroskop. Du kan täcka utskriften med alla tillgängliga typer av lamineringsfinish och använda ett brett utbud av förfiningar – platt och 3D UV-lack, platt och 3D-metallfolie i guld eller silver.

Vad gör oss unika?
Tre spännen på ryggen och kraftig limning på kortsidan utmärker vår box. Den är exceptionellt lätt att fälla ihop, så den tar inte mycket plats och kan enkelt förvaras. Fingerutskärningar, som garanterar problemfri insättning och borttagning av böcker, kompletterar användarens komfort.

Vi skulle kunna prata om fördelarna, tillämpade lösningar och teknik under lång tid. Men varför, när du kan utvärdera eller röra vid det själv? Precis.

Box exemplar
Vi designade „Sample Box” med dig i åtanke. Skriv till sample@booksfactory.eu för att få den. Denna produkt låter dig undersöka alla nämnda element noggrant.


Viktiga funktioner:
  • Maximal storlek: [mm]x[mm]x[mm],
  • Minsta storlek: [mm]x[mm]x[mm],
  • material: 350 g/m2 kartong,
  • Typ av tryck: Standard,
  • möjliga förbättringar: glans, matt och mjuk lamineringsyta, platt och 3D UV-lack samt platt och 3D metallfolie,
  • Lätt att fälla ihop och förvara.
För alla beställningar gäller våra användarvillkor .

Priser

Alla priser uppges exkl. moms.
Förutsättning för momsfri leverans inom EU krävs ett giltigt momsregistreringsnummer.
För ytterligare information vänligen kontakta Skatteverket.

Betalningsvillkor
Betalning sker i förskott.

Frakt
UPS, fast avgift per beställning och leveransadress:
- 120 kr/30 kg i hela Sverige
- Leveranstid 2 arbetsdagar

* Oavsett antalet paket. Vi förbehåller oss rätten att dela upp leveransen eller sända i sin helhet.

** Arbetsdagarna styrs av den polska kalendern. En kalender med polska helgdagar finns på följande länk: http://www.apple.com/downloads/macosx/calendars/polandholidaycalendar.html