Hemsidan använder cookies för att tillhandahålla tjänster och i enlighet med informationen i sekretesspolicyn. Du kan specificera villkoren för lagring eller tillgång till cookies i din webbläsare.
×
  » Katalog » Bokproduktion
Change Country
Store Logo
Ditt konto
Logga in
 
Glömt lösenord
Kategorier
Böcker
Mjuk pärmHård pärmKartongböcker - mjuk pärmKartongböcker - hård pärmBroschyrerWire-OKanttryckBokboxar
Hjälp med projekt
Omslagets mallgeneratorGenerator för streckkod ISBN
Kundvagn
...är tom
Kontakt
Information
Fast delivery to your door

Bokproduktion

HEADING_TITLE
Huvud verksamhetsområde i vårt tryckeri är bokproduktion i olika bindningar, beroende på kundens behov. Redan från början har vårt tryckeri prioriterat boktryckning med bibehållande av högsta kvalitet på tjänster, vi utvecklar kontinuerligt produktionssystemet så att vår verksamhet kunde i allmänhet betraktas som en förebild och referenspunkt. Vi är ett tryckeri som specialiserar sig på digitaltryck av böcker i små och medelstora upplagor på begäran. Bokproduktion hos oss betyder minimala ledtider, en del publikationer samt enstaka bokexemplar trycker vi inom 48h. I första hand uppnås detta tack vare den moderna maskinparken och noga utvalda personal, som utför sina uppgifter med stor passion och engagemang. För att underlätta för våra kunder beställningsprocessen har vårt tryckeri startat en bekväm formel Web-to-Print, vilket förkortar tiden till minimum för utförande av beställningar och därigenom förenklar samarbetet. Vi erbjuder också en snabb och billig leverans över hela landet.

Boktryckning

Det som vi speciellt rekommenderar är bland annat boktryckning i mjuk pärm. Vi föreslår tryck av böcker i format från A6 till A4, pärmar till sådana böcker görs av hållbar och estetisk ensidig belagd kartong. Pärmens ytskikt behandlas med lämplig laminering, vad tillhör standard. Pappersvalet har stor betydelse för slutresultatet. Med tanke på detta använder vi papper av bästa kvalitet som säkerligen faller varje läsare i smaken. För bästa priser bör inlagans sidor vara delbara med fyra. Välkommen att fylla i beställningsformuläret. Boktryckning på Books Factory betyder också moderna och funktionella bokomslag i storlekar från A6 till A4. Vi har lanserat en ny produktionslinje för bokomslag i hård pärm. Tack vare den nya maskinen kan vi garantera våra kunder bokomslag av högsta kvalitet för små och medelstora upplagor. Laminerade pärmar utförs av kascherad papp, mycket uppskattad i tryckbranschen. Inlagans tjocklek kan inte överstiga sjuttio millimeter. Vårt välkända tryckeri erbjuder även tryck av böcker och publikationer i enlighet med den moderna offset-digital-mix tekniken, vilket är speciellt användbart för den som ofta beställer en liten eller medelstor upplaga. Vi kan ta beställningar på omslag i större antal och till ett förmånligt pris och lagrar dem för dig tills nästa beställning av samma titel görs.

Tryckeri

I motsats till digitaltryck möjliggör presenterad metod förgyllning eller partiell lackning, dessutom finns möjligheten att använda unika färger (Pantone-färger, guld, silver). Bokproduktion på vårt tryckeri omfattar också modern häftbindning som ofta används av kunder för reklam och marknadsföring. Närhelst det uppstår tvivel eller frågor angående vårt anbud eller verksamhet kommer vi gärna att besvara dem och tillråder den optimala lösningen. Vi erbjuder professionellt och tillförlitligt stöd baserat på många års erfarenhet och förvärvad kunskap. På det viset är boktryckning på Books Factory den bästa väg att förverkliga våra kunders ideer.
Fortsätt