Hemsidan använder cookies för att tillhandahålla tjänster och i enlighet med informationen i sekretesspolicyn. Du kan specificera villkoren för lagring eller tillgång till cookies i din webbläsare.
×
  » Katalog » Tryckning av böcker
Change Country
Store Logo
Ditt konto
Logga in
 
Glömt lösenord
Kategorier
Böcker
Mjuk pärmHård pärmKartongböcker - mjuk pärmKartongböcker - hård pärmBroschyrerWire-OKanttryckBokboxar
Hjälp med projekt
Omslagets mallgeneratorGenerator för streckkod ISBN
Kundvagn
...är tom
Kontakt
Information
Fast delivery to your door

Tryckning av böcker

HEADING_TITLE
Trots att i dagens värld allt flera trycksaker verkar ges i en digital form, har en tryckt bok fortfarande sina ivriga beundrare som påstår att ingenting kan ersätta lukten av en färskt tryckt bok som man håller i handen. Med utgångspunkt från dessa förutsättningar har vi etablerat vårt företag. Vi är nämligen finsmakare av böcker i deras traditionella form. Det är därför vi försöker varje dag förbättra våra produkter och erbjuda våra kunder högsta kvalitet med bibehållande av förmånliga priser. Tryckning av böcker är ett uppdrag där mycket god kommunikation mellan tryckeriet och utgivaren krävs. Vårt tryckeri erbjuder moderna IT-verktyg som möjliggör att du kan lämna en beställning genom att följa några enkla steg. Varje trycksak som vi erbjuder produceras på toppmoderna maskiner som gör det möjligt för oss att hantera beställningar för publikationer från A6 till A4. Efter orderbekräftelsen sätter våra specialister igång arbetet, så att du snabbt kan hålla den beställda boken i handen. Innan detta sker bör en del parametrar förtydligas, som till exempel typ av pärm, extra dekorationer eller antal sidor som kommer att tryckas i färg. Alla dessa parametrar kan du avgöra med ett avancerat online-beställningssystem som kallas web to print.

Boktryckeri

Tryckning av böcker kan verka som ett enkel uppdrag, men det krävs emellertid stor erfarenhet samt kännedom om teknik för textsättning. Vi strävar efter att erbjuda mest förmånliga priser för din publikation och för att kunna uppnå detta krävs det att inlagans sidor är delbara med fyra. För alla som vill trycka foldrar eller andra broschyrer med mjuka pärmar har vårt tryckeri också ett varierat utbud. Tryckning av böcker sker i en vanlig eller i en snabbare takt - enligt dina önskemål. Oavsett den valda optionen garanterar vi alltid jämn och hög kvalitet. Tryckning av böcker bör anförtros proffs som är stolta över varje ny publikation vilken de lyckats utföra perfekt. Som en av de få i branchen erbjuder vi även tjänster inom att dekorera pärmar/skyddsomslag i form av förgyllning och andra element. Våra specialister kommer att ge din publikation ett unikt utseende görande att alla kommer att vilja nå för den. Imponera dina kunder med exceptionell tryck- och papperskvalitet, låt dem smaka på din bok ideligen. Vi inbjuder till samarbete alla bokälskare.
Fortsätt